Get Smart 2008

Filmen handlar om Maxwell Smart, som är en analytiker åt den hemliga underrättelsetjänsten Control. Men hans dröm är att få jobba på fältet, medans hans chef vill ha kvar han på sin nuvarande plats, då han är mycket bra på sitt jobb.
När de misstänker att den ryska terrororganisationen Kaos ligger bakom inbrottet på Controls kontor och alla Controls agenter får sina identiteter röjda, vilket får till följd att Kaos likviderar Controls agenter på löpande band. Chefen beslutar att alla agenter stannar kvar på byrån, eftersom han inte vill gå miste om sina agenter. Så Smart och Agent 99 får uppdraget att få stopp på organisationen Kaos och ta reda på vem som ligger bakom det hela.

I rollerna:
James Caan - Presidenten
Steve Carell  - Maxwell Smart/Agent 86
Anne Hathaway - Agent 99
Alan Arkin - The Chief
Dwayne Johnson - Agent 23

Den här action-komedin är baserad på Mel Brooks TV-serie med samma namn. En mycket rolig film som är väldigt underhållande. Det finns inte en sak man inte skrattar åt när Smart har lite otur med det han gör. Den här rekommenderar jag starkt, eftersom den är underhållande, rolig och den har mycket bra skådespelarinsatser.Källa: http://res.moviezine.se.s3-external-
3.amazonaws.com/554f6/554f669ea9cde8
8f74d79ca2f821da85/postr_l.jpg


Källa: http://www.youtube.com/watch?v=F0A3hUDHdeU&feature=related

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0